Avkledd i Stjørdalshallen

Postet av Lagleder Fellesbruker den 14. Feb 2016

I dag skulle vi forsøke å reise oss etter en svak kamp mot CSK i går. Motstanderne var egentlig litt like. Begge hurtige kontringslag med mye tempo og duellstyrke. Vi fikk en bedre start enn kampen i går og var med fra starten. Etter 10 jevnspilte minutter tok Stjørdal merke på Karen. Karen sto for 12 av 20 mål i kampen mot CSK. Selv om vi fikk bedre plass lyktes vi ikke med å løse dette trekket fra SHK. Ikke lenge etter kom Kristin løpende av banen og ropte at fingeren var ute av ledd og at den måtte knekkes på plass. Den knakk riktig nok, men ikke på plass. Brudd i fingeren ble senere konstatert. I denne perioden rotet vi mye og SHK løp oss i senk. Før vi visste ordet av det var det pause og SHK ledet med 17-9.

SHKs svenske elitetrener Bjørn Blomquist har virkelig fått orden på sitt unge mannskap. De spilte meget disiplinert og uten noe fiks fakseri. Solid pådrag viderespill og tålmodighet mange elitelag kunne lært litt av. Når det er sagt så var vi meget frustrert over at dueller som ender i 4 og 5 skritt får gå, slik at SHK kan slippe ballen videre når vår nestemann må inn å dekke opp. Dette får lov til å prege kampen til vår frustrasjon. Dagens unge dommerpar kunne enkelt løst dette ved å trekke tilbake situasjonen med et frikast til SHK. I stedet ender det med uttallige frispillinger, utvisninger og 7 meter. Det er litt synd fordi dette var egentlig det eneste vi kunne utsette på dommerparet. De opptrådte korrekt, hadde god dialog med aktørene og opplevdes som ryddige. Dette er et par som kommer til å ta stegene. Og for å avkrefte mistanken…..SHK hadde vunnet denne kampen uansett. De var rett og slett mange hakk bedre enn oss.

Andre omgang fortsatte i samme spor som første. Vi rullerte mye på laget noe som ga sårt tiltrengt spilltid for de yngste. Selv om vi ikke klarte å snu den negative trenden, ser vi klare lyspunkt i de yngstes opptreden. Dette er virkelig noe å bygge på. Til og med på en såpass mørk dag som denne ser vi lyst på fremtida. Det er noen virkelig spennende typer som det skal bli utrolig morro å jobbe med i årene som kommer.

Vi står igjen helt nakne etter kampen og konstaterer av vi ble rundspilt av en bedre motstander. Vi har samtidig fått tydeliggjort noen områder vi må jobbe mer med. Sluttresultatet ble 36-15.