Resultater OG-karusellen

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Aug 2012

(20.08.12) Resultatene fra siste individuelle løp i OG-karusellen er nå lagt ut.

Se linken i høyre kolonne eller trykk her.

Stor fart i siste individuelle o-løp i lokalkarusellen

Orienteringsløperne hadde en fin kveld ved Ulvtjønna i Flåmarka

5. løp i OG karusellen gikk fra Ulvtjønna like sør for Flåvollen i Flåmarka med Gaula som arrangør. Terrenget sørøst for Ulvtjønna og mot Fremo har markerte åser med åpent myrlandskap mellom. Løypelegger Halgeir Øian hadde lagt løypene uten unødvendig mye klatring med løpstraseer langs åsene. Med mange åpne myrer ble det enklel orientering og dermed stor fart på utpreget gode terrengløpere og tett mellom løperne i de fleste løypene.

Gaula stilte med hele 6 løpere i de to nybegynnerklassene, mens Melhus hadde 3 på startstreken. Veldig flott med mange rekrutter og hele 20 personer har deltatt denne sesongen.

Henning Hugdal, Melhus tok sin 5. seier av 5 mulige i suveren stil i Gul løype og førsteåro-løperen er nok klar for større oppgaver neste sesong. Superveteranene Oddveig Lien fra Orkanger og Inger flå, Gaula gjennomfører i imponerende stil også denne kvelden.

Mye tettere ble det i Hvit løype der det skilte bare 4 minutter mellom de 5 første. Seier ble det til Jørgen Indegård, Orkanger like foran Ingrid Opedal og Martin Melhuus begge fra Melhus. Line Sølberg var fraværende i dette løpet, men var likevel suveren sammenlagtvinner individuelt i løypa

Orkanger har sterke løpere i Grønn løype også. Løpsseier i Flåmarka fikk Randi W. Bartnes nettopp fra Orkanger med Tone Almås, Leik på andre og Kåre Onsøyen, Melhus på tredjeplass. Randi W. Bartnes hadde god klaring til Tone Almås i sammendraget i løypa for sesongen.

Leik har et svært sterkt mannskap i Rød løype og fikk tredobbel seier i siste løpet og det ble et halsbrekkende ritt i løypa med sterke tider og tett mellom løperne. Kveldens vinner ble Ingebrigt Eid med Svein Unsgård og Svein Olav Åmot like bak. 7 løpere kom innen 10 minutter, så her ble det tett. Svein Unsgård stakk av med seieren i sammendraget for sesongen.

Jon Røstum fikk endelig klaff og løp et sterkt o-løp på hjemmebane til seier i Blå løype. Audun Bakk, Melhus ble toer og Ola Keirerås, Leik treer. Sammenlagt individuelt var Audun Bakk suveren i løypa etter sesongslutt. Hvit og Blå løyper har flest deltagere denne sesongen med 20 startende hver.

Leik seg litt fra de andre laga etter kveldens løp, men var ikke mer enn om lag 150 poeng framfor Melhus. Orkanger ble denne gangen slått av hjemmelaget Gaula som dermed viser at de kan være med på høyde med de fleste laga. Individuelt er årets karusell over, men det står enda igjen stafett i lagkampen. Stilling før stafetten er som følger: 1. Leik 5685, 2. Melhus 4130, 3. Orkanger 3244, 4. Gaula 1610, 5. Børsa 947 og Klæbu 115.