Vi fikk en nesestyver på Hølonda onsdag kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Jun 2015

Her er to av våre rekrutter representert med Kristoffer og Johannes etter 2. karuselløp på Korsvegen. Vi manglet en del av våre løpere av ulike årsaker, men det er nok tvilsomt om vi kunne tuktet Lek denne kvelden.
Men så er det noe med at denne situasjonen har vi vært i før: Vi skal klare brasene i år også - 400 poengs-seier i tre løp, så er vi ajour!
Flere bilder på Bildegalleri.

Her følger omtale som er sendt avisene:

Leik utilnærmelig på hjemmebane i OG karusellens 2. løp

81 deltagere på Korsvegen løp på nytt kart sør for sentrum

Brage Keiserås hadde lagt løypene på det nye kartet sør for Korsvegen. Starten var trukket opp i terrenget for å unngå de bratte liene opp fra Jåra-vegen. Løypene var varierte og bød på mange utfordringer for flere løpere.

Det er gledelig å se hele 18 deltagere i Nybegynner-klassen. 12 av disse hadde Leik, 4 kom fra Melhus og 2 fra Orkanger.

Gul løype (2km) med Sivert og Simen Stubsjøen tok dobbeltseier for arrangørklubben Leik og henviste Jostein Glesåen, Gaula til 3. plass.

Det ble svært tett i Hvit løype med 11 løpere på 10 minutter. Leik fikk også her dobbeltseier med Kjell Sølberg og Anne Karin Stubsjøen , mens Kåre Onsøyen, Melhus tok tredjeplassen.

Kveldens tredje løypeseier til Leik sørget Svein Olav Åmot for i Grønn løype (3km). Her kom Hans Boye Skogstad, Gaula og Rolf Wærnes, Orkanger på de neste plassene. Med 17 deltagere fikk denne løypa størst deltagelse denne kvelden.

Rød løype er på 4km og her fikk Melhus en av sine to løypeseire med Atle Pedersen. Sivert Bellingmo fra Gaula og Even Unsgård fra Leik fulgte så på de neste plassene.

Lengste løype er Blå løype på 5,5 km. Har tok Audun Bakk, Melhus sin andre seier for sesongen med en km-tid på 9 minutter i et kupert terreng og henviste Leik-løperne Ola Keiserås og Ingebrigt Eid til de neste plassene.

Det var mange løpere i flere klubber som ikke hadde anledning til å stille på grunn av skoleavslutninger i dette løpet, men Leik klarte å mobilisere stort hjemme og skaffer ser med det et solid forsprang i karusellen. 2392 poeng ble det til Leik mot Melhus sine 1199 poeng i dette løpet og det er forskjellen sammenlagt også i to løp, da det var likt mellom disse to laga før kveldens løp. På god avstand kommer Orkanger, Gaula, Børsa og Klæbu i sammendraget.

Leik har tradisjon for stor mobilisering på hjemmebane og om de kan følge opp i neste løp i karusellen som arrangeres av Orkanger ved St.Hans-tider.