Flotte løp på langdistansen i Midtnorsk mesterskap

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Aug 2018

Fredig arrangerte dagens langdistanse i ett flott høstvær. Terrenget og løypene stillte store krav til o-teknikk og kondisjon. Det ble relativt lange vinnertider på løpet i dag. Melhus stillte med 17 løpere, og mange av oss gjorde fine løp.

Ungdommene våre hadde et internt oppgjør i H 15 -16 B. Her løp Peter fortest og fikk seier foran Andreas. Kristoffer gjorde igjen et godt gjennomført løp og han fikk en 6. plass i H13-14.

Peter vant klasse H15-20 B og Andreas ble nummer 2

Sigurd og Johannes fikk en litt tøff start på løpet. Det var en del utydelige stier som gjorde det litt vanskelig. Men de ga ikke opp og kom til mål like blide.

Kristoffer ble nummer 6 i klassen H13-14

John hadde satt opp en spurtpris. Kristoffer løp fortest fra sistepost til mål, og vant en pose Dumle. Han sitter nå og gomler på rommet sitt.

Av de voksne så var det Audun som gjorde best av oss. Han ble midtnorsk mester i klassen H45. Gratulerer!

Audun ble midtnorsk mester i H45. Her er han sammen med sølvvinner Thomas Mjølhus og bronsevinner Torgeir Aune.

I kveld blir pizza-spising på Møllen kro og i morgen stiller vi med 4 lag i stafetten.