Mange med i treninga i Våttåsen onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Aug 2022

Første trening etter ferien var lagt til Våttåsen med Kåre som løypelegger. Løypene hadde utgangspunkt fra vanntanken på Hollum og gikk i området nord og vest for toppen. Det var som vanlig fire løyper fra 1,4km til 4,1km og med varierende vanskelighet tilpasset de ulike klassene.

Det var litt ekstra bløtt i marka, men slettes ikke noe stort problem for løperne. Været var svært tjenlig med opphold og god temperatur.

På bildet over er det forberedelse til start som foregår. Kåre registrer inn Hege til løpet, mens det er familieråd i bakgrunnen for Schrøder: Erlend og Live Marie får gode råd fra mor Randi. Lengst bak er Trine i fullt firsprang i retning 1. posten i 3km B-løypa.

Sanna Elise og Steinar slapper av etter å ha gjennomført nybegynnerløypa i god stil. Maya tok 3km B-løypa og fikk beste tid av alle der.

Ett knippe rutine er samlet!
F.v. Atle som hadde best tid i 4km A-løypa, Johannes og Frank Egil løp 3km B, Kjell Rune tok 4km A, John hadde 3km B og Hege fikk ei god tid i 4kmA.
Kåre  og Stein Ivar (4kmA) sorterer litt kart, løyper og postbeskrivelser.

Resultater fra onsdagens løp med summering av poenger fram til dette løpet finner du på Brikkesys.

Da er høstsesongen sparket i gang. Neste gang er det 4. løp i OG-karusellen fra Langmyra med Gaula som arrangør. Da må vi stille store og små for å bevare ledelsen om pokalen!