O6`eren gikk i KM-løypene i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 29. Mai 2019

Kjekk og sprek ungdom knipset etter løpet i kveld. Johannes,  Signe, Julie, 2x Ingrid og Hanne. Signe og Julie løp nybegynner i en viss fart, mens de andre taklet C-løype utmerket. Lovende!

Løpet i kveld var det første i årets O6`er som avsluttes med Gimse by Night i høst. Over 30 løpere stilte opp og da hadde vi flere som deltok i Ungdomsløp i byen. Løypene var plukket fra KM-løypene som gikk søndag.

Vi har nå mange spreke og positive rekrutter som mer og mer får den erfaring som skal til for å bli trygg i o-løypa. Disse fordeler seg mellom nybegynnerløypa og C.løype og alle har fin framgang fra i vår. Foreldrene går også gjennom løyper som rekruttene løper. Slik er o-sporten!

Amalie og Erlend like etter å ha stemplet på sisteposten. Bare et sugende oppløp gjenstår.

Sanna og Emma blåste gjennom nybegynnerløypa med to hunder og mor Maja på slep. Etterpå tok de C-løype på strak arm - imponerende!

Flere fikk merke at løypene var lagt til et mesterskap og brukte litt tid på sine runder, men alle kom gjennom. Johannes og Sigurd hadde gode løp i C-løype. Hege fikk ei god tid i B-løypa og hadde nest beste tid av alle i den i kveld.

Gaute vant H 50-74 klassen og fikk beste tid i B-løypa som også var kveldens nest beste km-tid. John og Kåre var nærmest likt i mål, der sekunder skilte til slutt. Johannes var eneste løper i H 13-16 og hadde også B-løypa.

Stein Ivar leverte et sterkt løp i kveld i klasse H17-49 med ei km-tid neste likt med Gaute.

Audun B løp sin egen løype i kveld, da han var løypelegger i KM. Det var lengste løype som var 4,9 km og det ble kveldens beste km-tid. Tida holdt derimot ikke mot de beste fra søndagens løp i KM. Det er virkelig høyt nivå blant de beste i kretsen.

Som et ekstra innslag ble det delt ut MIL Lagets diplom 2018. Hege fikk den for gull i KM sprint og Audun for KM- gull i H35- og Midtnorsk mester i H45-. Gratulere!!

En fin kveld i Skjetnemyra og Momarka / Kregnesmarka i kveld og oppmøtet og innsatsen var helt upåklagelig! Nest O6`er går fra Løvset-bakkan neste uke.

Resultater med poeng kan leses på Brikkesys.