Lang og innholdsrik løypeleggerkveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Mar 2019


Ikke det store oppmøtet på løypeleggerkvelden onsdag kveld, men svært nyttig for alle som kom. I tillegg til kanon-fotograf Kjell Rune er også Hege, John, Martin og Eivind med på samlinga. Sistnevnte var tilrettelegger og fikk dermed mest trening. 

Vi startet med en gjennomgang av noen plansjer hvor vi var innom noen tips hva den gode orienteringsløypa kan være, noen tips om løypelegging i praksis og om nivå og klassetilbud for ulike o-løp. Vi snakket litt om et prøveopplegg med noe endret løype- og klassetilbud for barn og unge som er frivillig i år. 



Litt utpå kvelden startet deltagerne med løypelegging. De valgte å legge løyper til løp de skal være løypeleggere en gang i sommer og fikk dermed en flygende start på denne jobben. Til slutt var det bildeframvisning av alle løyper til hver deltager som dermed kunne få verdifulle tips om forbedringer. Vi andre sugde til oss det framlagte produktet. Her er det John som viser løyper som kan bli brukt i Anemarka til vårens første trening som er 24. april. Ikke lenge til det!



Godt blandet med plansjer og postplassering rakk vi også å bespise oss. Nærmat fra Buvika stod bl.a. på menyen, sammen med sjokolade, druer, saft og kaffe. Gjett èn gang om dette stykket ble fortært før møteslutt!