All-idrett og karusellmøte i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 4. Des 2018


Etter ønske fra 2. trinn i all-idrett Brekkåsen skole arrangerte vi ei økt på Valshaugen på Lete i kveld. Kjell Rune fikk med seg Martin, Kåre, Audun K og Eivind på et opplegg. 11 unger møtte opp med foreldre og fikk prøve seg i stupmørket. Først var det ei enkel kjegleøvelse ved veien. Så fikk de to korte runder med ordentlige poster der de brukte både kart og brikke. Til slutt ble det en lang o-løype på innmarka rundt boligene på Valshaugen. Sett fra instruktørene var dette både mørkt og vanskelig, men foreldre og unger syntes det var ok.



I Gruva arrangerte vi evaluerings- og planleggingsmøte for OG-karusellen. Alle lag unntatt Gaula møtte med folk. Møtet var stort sett fornøyd med både arrangement og løyper i år også, men hadde noen småjusteringer og tips til neste år for laga. På bildet sees fra venstre Jomar Blækkan og John Henry Hammer fra Børsa, Anders Solstad fra Orkanger, Jan Egil Tillereggan, Klæbu og fra Leik møtte Svein Olav Åmot og Svein Unsgård.

Til slutt ble oppsettet for 2019 planlagt og vi skal arrangere vårt løp 7. august. Det blir til sammen 5 individuelle løp og en stafett som har vært opplegget de senere år, der Børsa skal arrangere stafett og premieutdeling.