Hele 34 løpere og mange sterke enkeltprestasjoner førte til en solid lagseier i 5. karusell-løp

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Aug 2017

Her er et knippe Melhus-løpere som bidrog til kveldens suksess på Fremo: Sigurd, Johannes, Oskar, Stein Ivar, Reidun, Gunleiv, Ingrid, Stein og Filip.

Audun slo tilbake i Blå løype etter 3. plassen i forrige løp. Han har dermed 4 av 5 løypeseire i år og ble suveren vinner.

Stein Ivar (til venstre) tok sin andre løypeseier i Rød og sikret seg med sammenlagtseieren i løypa. Her i samtalen med Eirk, Margrete, Ingrid, Leah og Vårin.

Ingen for ung og slettes ikke for gammel for orientering. Stor innsats av Martin, Ivar og Jan Petter enda en gang for Melhus i karusellen.

Tone ble enda en gang for sterk for MIL-løperne i Grønn løype, men med knappest mulig margin! Hege med en sterk 2. plass 10 sekunder bak. Sammenlagt ble det fattige 1 poeng bak Tone! Kristoffer med en sterk 4. plass på en tid som er imponerende for en som ikke har fylt 13 år - bare 5 minutter bak de to første!

Johannes fyller opp lagrene igjen etter sitt løp. Oskar er også tilfreds med kveldens innsats, mens Hege og Trine er midt i evaluering av sine løp.

En slik innsats ble belønnet med lagseier og 760 poeng mer enn Leik på andreplass. Sammenlagt er det nå 3315 poeng ned til Leik og trengs når vi til uka skal konkurrerer mot Leik på hjemmebane. Hipp hipp!

Her er resultatene på Brikkesys. Se flere bilder på Bildegalleri.