Mange o-løpere i O6`eren onsdag kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Jun 2017

Nærmest en liten folkevandring ble det til det først løpet i O6`eren onsdag kveld. Starten var lagt til Snurrmyra like nord for Svartåsen i Vassfjellet og Eivind hadde lagt fire løyper for de 40 løperne som stilte opp. Til tross for et drøyt stykke til samlingsplass var det full innsats i løypene.

Bildene er fra innkomsten i lyngrabben like øst for Snurrumyra og det åpne myrlandskapet sør for Prestdammen et parti som alle løyper løp gjennom. 3. posten i nybegynnerløypa i forgrunnen.

i Nybegynnerklassen var det hele 21 som gikk gjennom den 1,7km lange løypa og også denne gangen var det flere helt ferske løpere som kom. Bravo! Virkelig moro å se på ivrige rekrutter i hei og myr.

Løperne fordelte seg ellers jevnt i de tre andre løpene. Det var stor frafall i H13-14 klassen, da det var konfirmant-innskriving for ganske mange av våre ungdommer. samme kveld, men Kristoffer og Joakim hadde fikk en fin kniving i klassen allikevel.

Ellers er det tett konkurranse i langløypa på 4,1km der Kjell Rune trakk det lengste strået denne gangen med drøyt minuttet foran Stein Ivar.

I 2,5km løypa var Gaute best litt framfor John som løp på sin egen eiendom mot slutten. I C-løypa var Martin den eneste i H70-klassen.

Blant damene var Reidun raskest i sin klasse i 2,5km løypa foran Mirjam som er kommet tilbake etter ett år på folkehøyskole. Trine var den enste i sin klasse i samme løypa, mens Ingrid slo til med et godt løp i 4,1km-løypa.

Mirjam og Johannes etter endt løp. Til høyre diskuterer Stein Ivar og Martin dagens løype, mens løypelegger Eivind betjener lagets mobile kontor i lynget - et ekte Gjemme-kontor!
Her er Eirik, Ingrid og Leah på tur ut i nybegynnerløypa, mens Weronika, Aleksander og Aneta er i full gang. Ikke like enkelt hele veien!

Flere bilder i Bildegalleri. For å finne det fulle navnet på løpere i galleriet, er det bare å lese resultatlista under.