Bestilling av løpsklær - nå online-bestilling!

Postet av Melhus IL - Orientering den 30. Mar 2021


O-avdelinga for nyer seg litt! Denne gangen innen klær - ikke så mye nytt i utvalg, men i måten å bestille på i Teamshop Melhus orientering!

Vi har inngått avtale med Trimtex om online-bestilling av både våre designklær og standardklær til bruk i orientering. Du gjør bestillinga der og da og betaler! Da er det bare å vente på levering til deg etter eget ønske.

Er det noe uklart er det bare å henvende deg til vår nye kontakt for bekledning Klara Storler 977 61 802 Klara Storler klara@storler.no eller til Trimtex.

Det som kreves før bestilling er at du registrer deg i trimtex.no/no/teamshop/melhusok med navn, epost og selvvalgt passord. innlogging fullføres med kode:  melhusok

Her kommer instruks for bruk av vår teamshop:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KLAR FOR BESTILLING I DAG TIRSDAG 30.APRIL 2021, ETTER KL 12

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet.

Nettbutikken stenger 11.04.2021 med forventet levering i uke 21.

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/melhusok

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: melhusok

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.

Med vennlig hilsen

Maria Melissa Tveit | Kunderådgiver og salgskoordinator

Trimtex Sport AS | Sekkebekksletta 8 | N-4792 Lillesand | Norway

T: +47 37 26 91 00     www.trimtex.noHege tildelt MIL`s fortjenestemedalje

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Mar 2021


Årsmøtet gikk digitalt slik som så mye gjør i disse dager. Sammen med Hege fikk Kjetil Øyum, og Siri Thue fortjenestemedalje. Kjetil for sin innsats for tilrettelegging av løyper på Kregneskjølen sommer som vinter siden 1980-tallet. Siri fikk utmerkelsen for sitt arbeide som økonomiansvarlig i hovedlaget og fotballturneringa Melhus Cup.

Kriteriene for å få fortjenestemedalje er følgende:

Fortjenestemedaljen tildeles med diplom. Kan tildeles den eller de som har utført et særlig godt arbeid for laget – sportslig eller administrativt:

  • Idrettsutøvere som har vært gode ambassadører for laget gjennom nasjonal eller internasjonal deltakelse. Utmerkelsen tildeles etter kandidatens idrettskarriere er slutt eller nedtrappet til lokal deltakelse.
  • Idrettsutøvere som har vært gode ambassadører for laget gjennom sin innsats i en lengre periode – selv uten å kunne skilte med topp-plasseringer.
  • Idrettsutøvere som etter endt karriere tar hånd om rekruttering i laget og arbeider aktivt som trener, instruktør eller tar annet administrativt arbeid over lang tid.
  • Medlemmer som påtar seg store ansvar- og arbeidsoppgaver i forbindelse med utbygging av anlegg, og som med stor entusiasme arbeider til lagets beste – som også kan være en kortere periode.

Begrunnelsen for at Hege fikk fortjenestemedalje er dette:

Med sin iver for o-sporten og for å fremme et godt klubbmiljø, har hun blitt en bærebjelke i o-avdelinga i Melhus.

Hege kom til Melhus en del år før årtusenskiftet og løp i den perioden for sin moderklubb Freidig. Rundt år 2000 meldt hun seg som Melhusløper og har siden vært stødig med.

Som tillitsvalgt kom hun med i 2013 og har sittet i styret siden 2014 og til i dag og har bidratt med mye og variert. Som turansvarlig har Hege funnet sin plass. Med en gjennomtenkt logistikk og sans for å fremme trivsel er turene alltid vellykket.

Hege har i mange år vært både løpsleder og løypelegger i interne løp.

I tillegg har hun stilt opp hver gang som funksjonær i store og mindre løp og arrangement som klubben tar på seg - ofte som premieansvarlig.

Hege utfører sine oppgaver med stor iver og er alltid pliktoppfyllende. Tross et seriøst engasjement har Hege med seg et godt og lunt humør som bidrar til et godt klubbmiljø.

I tillegg har hun en ekte interesse for o-sporten og idrett i især og er en stolt og ivrig o-løper som utad representerer våre klubbfarger med stolthet.

 

Det er nok mange som kjenner seg igjen i begrunnelsen for tildelinga. Alltid med og alltid blid og støttende. Det som gjør henne "komplett" i denne sammenhengende er at hun samtidig er en svært habil o-løper som deltar jevnlig. Det er med å holde o-miljøet samlet også ved delta i små og større o-løp og samlinger .

Styret er svært glad over at Hege kunne få denne utmerkelsen. Heia!Koronaløype, Mestrenes mester-øvelser og bålkos i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Mar 2021


Stor variasjon under kveldens o-treff på Tambartun. Frank Egil hadde ikke bare ordnet med to kOrOna-O-løyper med utgangspunkt ved Tambartun, men også noen Mestrenes mester-øvelser og bål.

Under den innledende løpeturen i løypene var flere av våre faste ungdommer og voksne som ble observert  i kveld som ikke har vært aktive i vinter. Det er flott å se at vi alle kravler oss ut av vinter-o-dvalen! Ellers har vi en fast gjeng som møter opp hver onsdag - og det også denne kvelden.Øvelsene som vi hadde i kveld på hellegangen ved vestveggen på Tambartun var bl.a. å holde føttene litt opp fra bakken så lenge som mulig - denne gangen uten strømledninger. 

Vi hadde ei balanseøvelse og her fikk vi demonstrert ungdommelig stødighet av Signe. Her til venstre er hun ensom i  tilbake i balanseøvelsen.

Vi fikk også prøvd oss i reaksjonsøvelsen 90-graderen og skiskytterøvelse med snøballer mot blinkene med lang løype rundet bygningen og en kortere strafferunde. Litt usikker på hvem som vant til slutt, men stor innsats av alle var det og skikkelig god trening!


Som en fin avrunding samlet vi oss i Gimsmarkvegens bålplass i lia opp mot Tjurrupynten. Her var bålet i god stim når vi ankom, så det bare å hive grillmat på gloa. Gode historier kom på løpende bånd, både av det lette slaget, men også noe mer av saker på globale sakskartet.

Her ser vi på bildene fra høyre og med klokka: Klara, Atle, Hege, Martin, Signe og kveldens vert Frank Egil.

På øverste bilde ser vi også Stein Ivar og Eivind.

En trivelig og annerledes påskeavslutning var så til ende! Etter påske har vi foreløpig ikke andre planer enn at vi fortsetter med Ukens kOrOna-O-løype som etter hvert kan flyttes ut i skogen. Om vi gjør dette om til vanlig onsdagstreningsløp er det smittevernrestriksjonene som avgjør. Den planlagte dagsamlinga like etter påske vil nok ikke bli gjennomført, men treninger blir det allikevel!

God påske!!Ukens kOrOna-O-løype uke 12 med påskeavslutning!

Postet av Melhus IL - Orientering den 22. Mar 2021


          Frank Egil er ukens løypelegger og har et kjempe-førpåske-tilbud!

  1. Også denne uken tilbyr vi Ukens Koronaløype, i lang og kort utgave, med utgangspunkt i Tambartun. Se PDF-filer nederst på denne siden. Postene er klare onsdag 24. mars kl 1800, og henger ute til godt ut på kvelden på Palmesøndag.
  2. Onsdag 24. mars kl 1830 inviterer vi dere til felles utendørstrim på Tambartun. I løpet av ca 90 minutter blir det aktiviteter for voksne og ungdom som setter både kondis, styrke og koordinasjon på prøve. Det legges også inn noen uhøytidelige konkurranser inspirert av det man ser på Mesternes Mester. Deltakerne må ha med liggeunderlag/treningsmatte og hodelykt. Snøen som er igjen ser ut til å bli av den fuktige sorten frem til onsdag, så alle bør medbringe et tørt skift med klær/sko. Alle øvelser er designet med tanke på at vi skal holde 1m avstand underveis, minst.
  3. Etter onsdagens fellestrim, cirka kl 2000, blir det tilgang til et bål i nærheten av Tambartun, som gjør at fellestrimmen kan skli over i enkel kveldsmat ved bålet. Arrangøren stiller med bål og ved, mens deltakerne må ha med egnet mat og drikke selv - pølser, pinnebrød, ostesmørbrød eller annet som kan stekes på bålet, samt drikke.

Velkommen!

Løypene er her:

Kort

LangUkens kOrOna-O-løype uke 11

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Mar 2021


Denne Ukens kOrOna-O-løype har utgangspunkt fra Brekkåsen skole og er tilgjengelig fra onsdag 17.mars og blir stående til tirsdag 23. mars.  

Eivind er løypelegger og det er to løyper som stort sett går i boligfeltet med noen små avstikkere i snøen. Sko med pigg er en fordel!

Det er mange som velger å møtes til ordinær oppmøtetid kl 1800 onsdag kveld. En kort prat og kanskje litt felles løping i løypene kan trigge o-lysten nå som våren er i anmarsj. 

Her kommer løypene:

Hvilepuls

MaxpulsFellestur til Elgsethytta onsdag

Postet av Melhus IL - Orientering den 6. Mar 2021


Hege har trening kommende uka og inviterer til utflukt!

Hei alle sammen!

Sommerløypene til Atle, og marka for øvrig, har fått et tynt snødryss! Den snøen har vi plan om å utnytte til neste treningsuke!  

Onsdag 10. mars planlegger vi sosial skitur til Elgsethytta med kveldsmat der. Meny; Rømmegrøt og spekemat Kjøttkaker m/ erterstuing og potet + ordinær cafe-meny Hytta er åpen til kl 20! 

For felles kjøring møtes vi ved Melhusbanken senest kl 1730 eller på parkeringa på Henriksåsen kl 1800 og går samlet derfra og inn til hytta.

 Det er knapt 4 km innover. Det kan være lurt med en liten sekk m tørt skifte på overkroppen. Husk hodelykt! Gi et hint her, gjerne i løpet av søndag, om hvem som ønsker å bli med. Slik får vi holdt av egnet bord for oss:) (Om noen ønsker å gå litt lengre, kan men evt møtes litt før, og ta et par runder i løypene i Henriksåsen før felles avmarsj)KOrOna-O-løype uke 9

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Mar 2021

Sommern er her, men den kan bli kort! Nå må du snarest finne frem o-skoene og løpe ukens korOnaløype. Løypa har start og mål ved Saga på Brekkåsen. Det er helt bart i skogen nå. Noen små isflekker på myrene og litt is på noen stier. O-sko med pigger er helt perfekt skotøy for denne treningsøkten.

Løypene er i kjent terreng, men det er allikevel utfordrene å løpe rett i postene. Pass på å bruke kompasset flittig. Vær nøye på å løpe rett retning ut av posten. Bruk litt ekstra tid på det så slipper du å komme helt ut av kurs på vei til neste post. 

Posten henger ute frem til tirsdag 9. mars kl 15.00.

God tur i sommerværet!

Kort løype

Lang løype