Fellesstart og kaffestund i Asbjørn av Medalhus veg

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Feb 2021


Ett par håndfull samling av løpere samlet seg i kveld hos løypelegger Martin for en uhøytidelig fellesstart. De fleste løp Lang bakkåk-løypa mens noen tok Mellom litt bakkåt-løypa. Løypene gikk fra parkeringa ved nordre gravplass og sørover mot Prest-trøa, opp på Ryefeltet, ned mot Lodda og inn bjørk-alleen mot Melhusgården øvre.

Litt sleipt var det i de bratte liene, men ikke verre enn at det ble en fin treningskveld.
Etter treninga samlet løperne seg ved bålpanna til Martin og Ingjerd.


Her ble det både saft, kaffe og pølser med brød fra grillen.
Det var også et eksklusivt tilbud fra verten om et isbad i Lodda med påfølgende premiering.


Alle var såpass tilfreds med løpskvelden allerede viste det seg, at det ble med tanken.


En fin treningskveld med en god stund for sosial samling ble det virkelig.
En god opptakt til morgendagens årsmøte!Ukens kOrOna-O-løype uke 8

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Feb 2021


Etter en ukes pause er vi i gang igjen med Ukens kOrOna-O-løype!

Denne gangen er det Martin som er løypelegger og utgangspunktet er parkeringsområdet ved nedre gravplasser til kirka. Kartet er helt nytegnet av Atle og så ferskt at det ikke er bitt synfart noe særlig. Martin er lommekjent og har lagt løypene trygt med hensyn til privat område. I langløype kan noen stusse ved post 5 og 6 på akkurat det, man kjør på! På postene henger de små treningsskjermene med refleks på.

Her kommer en hilsen fra løypelegger:

Løypene er gått opp i terrenget. Postene er satt ut i løpet av mandagen. Hodelykt er nødvendig da deler av løypene går ute i bushen. Piggsko er også å anbefale. Kart må printes ut av løperne.

Ekstra tilbud: Fellesstart onsdag fra kl 18.00 på Medalhus (Asbjørn av Medalhus veg 18). Etter innkomst blir det som seg hør og bør kaffe (for de som drikker det). Ellers saft. Det er ikke umulig at Ingjerd frister med noe å bite i. Alt innenfor koronareglene.

Da er det bare å lade lyktene og skriv ut et egnet kart. Velkommen til et nytt kartområde i nedre Melhus! 

Kort flatt

Mellom litt bakkåt 

Lang bakkåtInnetrening i vinter er avlyst - Vi samler krefter til våren!

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Feb 2021Styret har denne uka bestemt at vi ikke skal ha innetrening på Høyeggen resten av treningsperioden i vinter. Det blir for usikkert hva restriksjonen er til enhver tid er og dermed vanskelig å planlegge både for ledelse og løpere.

Dermed er det bare å glede seg til mer normale forhold til våren og sommeren kommer og vi kan få slike øyeblikk som bl.a. rekruttløp 3 som gikk fra Grønneset i mai 2019. Dette er bare ett av mange fine samlinger vi har hatt de siste årene og vi skal få mange slike flere framover også!

I mellomtida så kan vi gå eller løpe Ukens kOrOna-O-løype som hver uke settes ut fra onsdag kl 1800 og står ute til søndag kveld samme uke.

I den forbindelse kan det komme innbydelse til noen felles sprell i treningstida onsdag i enkelte uker. Da kan det være grilling eller uhøytidelige konkurranse som "Mestrenes mester"-lignende øvelser - følg med!


Og så er det bare å gå på ski i denne fantastiske fine etterjulsvinteren. Det gir god trening og flotte naturopplevelser!
Ukens kOrOna-O-løype uke 6

Postet av Melhus IL - Orientering den 9. Feb 2021

Denne uken forflytter vi oss fra Melhus sentrum og opp på Gimse. Nærmere bestemt til Måssåvegen. Start og mål fra parkeringsplassen i Måssvegen. 

Løypene går stort sett i gatene på Brekkåsen med en liten runde via Tambartun for de lengste løypene.

Løypene er tilgjengelig fra onsdag 10. februar kl 1800 og står ute til søndag kveld.

Ny 1,4 km

Mellom 3,1 km

Lang 4,4 kmUkens kOrOna-O-løype uke 5

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Feb 2021


Vi kjører på med løyper i gatene så lenge vi har restriksjoner som i disse dager.

John har komponert løyper med utgangspunkt fra Coop Mega og løyper går på begge sider av elva. Kartet er det nyeste av det nyeste i Atles penn.

Løypene er tilgjengelig fra onsdag 3. februar kl 1800 og står ute til søndag kveld.

Her er ukens tilbud: 

Ferskis

Trimmer

Ræser