Kinesiske ungdommer på besøk på Brekkåsen

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Jul 2019


Knut Edvard Helland har enda et år ledet en gruppe med ungdommer med foreldre fra Kina på et opplegg i Trøndelag forrige helg og uke. Sist mandag var de på Brekkåsen og løp på Gimsekartet og jeg fikk noen bilder av aktiviteten som legges ut her:

Ukjent løpere, men kjente plasser og i en kjent aktivitet!

Kineserne hadde en fin tur i marka sist mandag. Devar litt uheldig med været (regn og kaldt), men det la ingen demper på aktiviteten.

Leder :-) Knute minner om at det fortsatt er mulighet for å delta på Kina-tur i oktober for ungdom - bare meld interesse!

0 Kommentar

Klubbtur til Midtnorsk mesterskap 2019

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Jul 2019

 

 

Det er ennå ei stund til høstens vakreste eventyr for oss i Melhus orientering, men likevel all grunn til å sette av datoen allerede;

 

MIDT NORSK MESTERSKAP 

i orientering arrangeres i år av Stjørdals-blink orientering

23. – 25. august 2019.

 

   

Bildene over er fra fjorårets midt-norsk tur. Og aldri en Melhus-tur uten at det sosiale står sterkt, så også i år har vi fått forsikringer om at det er lokal pizza-plass like i nærheten av campen vår i Selbu!

                                        

Det er løyper og nivå for alle, så her vil det være mulig å velge ut fra eget ønske og egne forutsetninger! Det blir sprint på Stjørdal fredag, mens det lørdag og søndag blir løp og stafett fra Selbuskogen skisenter.

 

Det er selvfølgelig valgfritt om en ønsker å delta på alle løp, eller bare enkeltløp!  Eller rett og slett bare være med for det sosiale og i støtteapparatet.

Det vil bli avreise fra Melhus i privatbiler fredag ettermiddag ca kl 16, med retur fra Selbu søndag ettermiddag.

 

Overnatting blir i camping-hytter på Selbu Camping. Hytter er bestilt!  

 

For innbydelse og øvrig info se:

 https://eventor.orientering.no/Documents/Event/19804/1/Innbydelse

 

 

Meld deg på i Eventor innen torsdag 16. august på de av MNM-løpene du ønsker å delta på. Gi også beskjed til Hege på tlf 477 51 101 el pr mail hegesolm@hotmail.com innen 16. august om du ønsker overnatting, antall netter osv

 


0 Kommentar

Sommerløpene i Melhus

Postet av Melhus IL - Orientering den 2. Jul 2019


Melhus tilbyr også i sommer 3 selvbetjeningsløp i fint terreng og på gode kart. Løypene har A/B nivå og i år har vi lagt ut tre løyper i Momarka, Bjønnabakken og på Rye

Du kan laste ned løypene under. Det henger poster ute i terrenget, men det er ikke stemplingsenheter og koder. Du tar bare med deg en din mobiltelefon eller GPS-klokke og dokumenterer at du har vært rundt løypa ved å bruke Livelox.

Du kan selvfølgelig løpe løypene uten å registrere det på Livelox, men her har du mulighet til å prøve det. Vi har skrevet en grundig beskrivelse over hvordan du bruker Livelox, GPS på mobiltelefon og GPS-klokke.

Postene henger ute fra 1. juli til 6 august. God treningstur. 

LøpLøypeParkeringLivelox

Mo-dilten
Mo-dilten kort.pdf
Mo-dilten lang.pdf

Øyåsgampen
Øyåsgampen kort.pdf
Øyåsgampen lang.pdf

Sliter'n
Slitern kort.pdf
Slitern lang.pdf
0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline