35 løpere i O6`er i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 13. Sep 2017

Litt kortere løyper og tidlig start måtte til for å rekke gjennom løypene før mørket kom. Audun K bød på fin variasjon i vanskelighetsgrad, men også krevende nok for mange. Det er kanskje unødvendig å nevne, men Svartåsen er bratt og fikk pusten opp hos alle.

Vi hadde to gjester i kveld: Øyvind Schjelderup fra Freidig er ofte med i våre løyper, mens for Berit Sunnset er det mange tiår siden sist. Trine sin storesøster var med i mange år som ungdom og ble også kretsmester for Melhus en gang for en god del år siden.

11 nybegynnere gikk nærmest feilfritt rundt den greie nybegynnerløypa og om lag 20 løpere har nå deltatt med mer enn 2 løp i O6`eren som er halvparten av alle løpere i løypa.

I D17-34 er Reidun Sæland den eneste med mange nok løp og vil vinne klassen. Det er derimot mye mer spennende i D35-59 der Trine leder klart framfor Hege, men vinner Hege siste løp vinner hun også klassen sammenlagt.

Johannes Halvorsrud har nå 4 løp i sin klasse, men har ikke noen konkurrenter. Kristoffer leder klart i H13-16, men ble i kveld slått av Ørjan som fikk beste tid i 3 km-løypa.

Audun B er også suveren i H 17-49 og har 4 løypeseiere. Eivind leder i H 50-69 knapt framfor John og med Kåre like bak. Her er det ikke avgjort!

Resultater ligger på Brikkesys. Siste O6`er er i Gimse by night om 14 dager. Neste onsdag skal vi trene på nattløping i Skjetnemarka.