Avslutningsløp og premieutdeling i OG karusellen onsdag på Gåsbakken!

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Sep 2017

Løpet går onsdag 7. september kl 1800 fra Gåsbakken skole. Vi drar senest fra Skysstasjonen kl 1700. Den kvelden er det en kombinasjon av individuelle løyper og stafett. Vi setter opp først og fremst stafettlag av løpere som vil stille der, for det er der det er flest poeng å hente. Løpere individuelt får 50 poeng for gjennomført løp - ikke verst uttelling det heller!

NB! Det blir premieutdeling fra OG karusellen etter stafetten. Her får alle under 17 år premie dersom de har fått godkjent 3 løp eller mer. Nybegynnere som har deltatt i 5 løp får en ekstra fin premie. Vi har flere som kan oppnå både 3 løp og også 5 løp blant nybegynnerne, så møt opp! Les hvordan du ligger an i oppsummeringa på Brikkesys.

Så blir de tre beste sammenlagt i hver løype (unntatt Nybegynner) premiert og her blir det flere MIL-premier! Så starter vi på ny frisk på en ny stafett-pokalen og det hadde vært kjekt å kunne dra i land en seirer i stafetten igjen - det er mange år siden sist!

Til slutt skal vi (forhåpentlig) få overrakt Karusell-pokalen til odel og ei, da vi fra før har to napp og vi ligger svært godt an i løypa. Men to napp har også Leik, så derfor er det viktig å fullføre med stil onsdag kveld.

INNBYDELSE FRA LEIK:

OG- stafett og premieutdeling Onsdag 6. september 2017

Sted:          Svartåsåsen ved Gåsbakken skole

Start:           Start kl. 18.00

Parkering ved Gåsbakken skole, ca. 300 meter å gå til samlingsplass.

OG karusellen 2017 avsluttes med stafett. Det er 3-manns lag med valgfri sammensetting av lagene ut i fra den klasse de vanligvis stiller i. Følgende klasser/løyper i stafetten :

1,7 km C

Det er egen Nybegynnerløype på ca. 1,5 km og alle som ikke løper stafett kan stille individuelt!

Kart: Svartåsåsen, målestokk  1:5000

Løypelegger: Svein Unsgård