Overlegen seier til oss i OG karusellen i kveld!

Postet av Melhus IL - Orientering den 31. Mai 2017

Det ble en overlegen seier i 1. løp i årets OG karusell. Over 1000 poeng foran Leik er helt utrolig! Mange flotte enkeltprestasjoner, men det var først og fremst en lagseier der våre 23 nybegynnere bidro med svært stor andel av totalsummen.

Kvelden startet særdeles oppløftende med bursdagssang for Ingrid!

.... og etterpå ble bading for noen og Atle måtte blø med mange sjokoladeplater! Se resultater og poenger her.


Mange bilder kan ses på Bildegalleri.

Her kommer innlegget som er sendt avisene:


Pangstart for OG karusellen i orientering onsdag kveld

112 løpere i Børsa sitt løp på Grønneset med svært mange rekrutter

I noe svalende vårvær møtte løpere fra løpere fra fem lag til første løp i Orkla Gaula karusellen. Børsa hadde valgt Grønneset som løpsområde for sitt løp som gikk som mellomdistanse som gir noe kortere løyper enn langdistanse. John Henry Hammer var løypelegger og fikk bare godord om de 6 løypene på det begrensende og lettløpte området.

Svært mange nybegynnere

For o-folket var det gledelig at det møtte opp hele 112 løpere som er et antall som en må nærmest flere tiår tilbake i tid for å finne. Mye av årsaken var at Melhus stilte med imponerende 54 av disse og Leik hadde også så mange som 35 løpere.

Nybegynnerløype på 1,5km hadde 33 løpere – helt fantastisk og virkelig lovende for o-sporten i distriktet! Av disse kom 23 løpere fra Melhus, 8 løpere fra Leik og 2 fra Orkanger. Her var det mye o-glede å spore.

Morsomt med en fin miks med unge og gamle i samme løype

Gul løype som var 1,5km er løypa hvor de aller yngste og de aller eldste konkurrer sammen. I fjor var denne klassen full av rekrutter fra Melhus. Detter året har de gått ett hakk opp og Gul løype har overtall av eldre løpere. Gaute Finstad fra Melhus, Eivind Næve, Leik og Bernhard Ulvaas fra Børse toppet lista.

Hvit løype på 1,5km har også en fin miks av unge og eldre løpere. Anne Kari Stubbsjøen, Leik var et stykke framfor de andre med et godt løp. Andreplass fikk Øivind Østeggen, Orkanger og Joar Arvid Krognes fra Leik kom på tredjeplass.

Mellomste løype hadde nesten like mange løpere som i nybegynnerløypa.

Grønn løype ser ut til å bli den store denne sesongen og den hadde hele 27 løpere dette første løpet . Melhus sine mange ungdommer løper her, men det var veteranene som tok kaka. Svein Olav Åmot og Tone Almås har virkelig pleid formen gjennom vinteren og tok dobbeltseier for Leik med gode løp. Godt løp fikk også John Lerli, Melhus til og kom ikke langt etter på tredjeplass.

Ingen store overraskelser i de to lengste løypene

Rød løype startet som den sluttet i fjor med seier til Stein Ivar Foss Melhus, men bare sekunder framfor klubbkamerat og ungdomstrener Atle Pedersen. Leikløperen Jan Hage fulgte ikke langt etter på tredjeplass. Denne løypa hadde mange løpere med gode og jevne løpstider.

Blå løype fikk ingen overraskelse med en trygg seier for Audun Bakk fra Melhus med kveldens raskeste kilometertid. Ingen overraskelse med heller med andreplass til Ola Keiserås, Leik som fikk med seg klubbkamerat Erik Sundstrøm på tredjeplass. Fjorårets sammenlagtvinner Tore Kanestrøm, Orkanger fikk fjerdeplass.

Solid seier til Melhus i lagkampen

Med sine 54 løpere var de andre lagene ikke i nærheten av å slå Melhus i lagkampen. 3538 poeng er virkelig en stor skår og Melhus var med det over 1000 poeng bedre enn Leik. Orkanger og Børsa var med beskjeden denne gangen. Selv om Melhus fikk til en kjempekonkurranse er det langt igjen til alt er avgjort. Det skal konkurreres i fire individuelle konkurranser og en stafett innen høsten kommer, så her kan mye skje!



Orkla Gaula karusellen starter onsdag!

Postet av Melhus IL - Orientering den 28. Mai 2017

Her ser vi en stolt gjeng i Knyken i fjor høst da karusell-pokalen ble vår. Det er som kjent bestemt at den skal vi ta i år også, for da tar vi siste napp av tre og pokalen blir i Melhus for alltid. Den avtalen ble gjort etter lommelyktløpet på Bjønnabakken i fjor!

Skal vi få til dette er det viktig å gjøre som i fjor å trø til fra første stavtak: Fullt oppmøte fra først løp som går førstkommende onsdag 31. mai kl 1800 på Grønneset ved Ånøya med Børsa som arrangør. Felles kjøring fra Skysstasjonen kl 1730.

Alle som fullfører ei løype i et løp bidrar i klubbkampen med minst 50 poeng, så her er det viktig å fullføre! Det er startkontingent som hver enkelt må betale: 40 kroner under 17 år og 60 kroner over 17 år.

Så er det premier sammenlagt etter 5 løp til alle nybegynnerne og til alle under 17 år i andre løyper som fullfører minst 3 løp. Alle løyper utenom nybegynner har individuell premiering sammenlagt basert på plassiffer.

Når det gjelder løyper stiller vi i de som vi vanligvis løper på trening og ferske voksne kan gjerne løpe C-løypa (Gul)

For flere opplysninger se under Aktiviteter/Orkla Gaula-karusellen i menyen over. Er det noe som er uklart er det bare å spørre noen erfarne i avdelinga.

Da er det en ting som gjelder onsdag kveld: Full mobilisering!!


Her kommer Børsas innbydelse til:

1.løp i OG-karusellen onsdag 31. mai kl. 1800 på Grønneset friluftsområde ved Ånøya. Merket mellom Høve camping og Korsveien.


Kart: Grønneset, revidert 2015 Målestokk: 1:4000 ekv: 2,5m

Løypelegger: John Henry Hammer

Kontrollør:Morten Blækkan

Info: John Henry tlf.97022819 mail. hammerjohnh@gmail.com

Start: Fra kl.1800 på samlingsplass

Startkontingent: D/H-16 kr.40,-, D/H 17- kr.60,-

Løpet går som mellomdistanse.


LØYPER/KLASSER/LØYPELENGDER:

Blå: H 17-44. L=3,0km/AB

Rød: H 45-54 + H 15-16. L=2,2km/AB

Grønn: D 15-49 + H 55-64 + H 13-14. L=1,8km/AB

Hvit: D 50-64 + D 13-14 + H 65-74. L=1,5km/B

Gul: D/H-12 + D/H 13C + D 65- + H 75-. L=1,5km/C

N: Nybegynner. L=1,5 km/N



750 deltok i Verdens O-dag 2017

Postet av Melhus IL - Orientering den 25. Mai 2017

Fornyet tekst og bilder.

Verdens O-dag ble en stor begivenhet i nedre Melhus. Brekkåsen skole, Gimse ungdomsskole, Gimse skole, Høyeggen skole og Øya videregående skole hadde arrangement i forbindelse med dagen onsdag denne uka. På nesten alle skole deltok alle elevene og i tillegg hadde vi i o-avdelinga aktivitet for våre løpere i ungdomsløp og treningsløp.

750 o-løpere i aktivitet under årets O-dag er en tredobling fra i fjor og en dobling av antall arrangement. Imponerende! Skolene hadde aktivitet som strekte seg over minst en skoletime og det var opplegg som stjerneorientering og ordinær o-løype. Deler av opplegget gikk også med elektronisk tidtaking (EKT) der det løpes med løperbrikke. Det bruker å være populært for de fleste og det blir snart spørsmål om å løpe flere runder for å slå sin egen tid.

Bildet er fra Høyeggen skole og det er flere bilder i Bildegalleri.



Brukbart oppmøte under kvelden trening på Rye i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 24. Mai 2017

Fornøyde deltagere etter sine løp i kveld. F.v. bak er løypelegger Eivind, Radoslaw, Aneta,Tatjana, Gunn Tove og Randi. Barna er Veronika, Aleksander, Katrin, Martin, Erik og Sigurd.

Tross starten på langhelg for mange og noe guffent vær like før løpet var det møtt opp 21 løpere på Prestbakkan på Rye. 12 av våre ungdommer deltok dessuten på Freidigs ungdomsløp i Bymarka. Resultatene derfra kan du leser her.

Eivind hadde lagt løypene som ble godt mottatt av løperne. Hele 15 løpere med stort og smått gjennomførte nybegynnerløypa med glans og med et smil!

Audun, Erik, John og Stein Ivar i duskusjon etter løpet. I bildet til høyre er fornøyde nybegynnerdeltagere: Trine som var følge, Lukas og Ove.


Resultater kan leses her.



20 løpere deltok på KM mellomdistanse

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Mai 2017

Eskild ble dagens klassevinner


Mange o-løpere fra Melhus IL hadde tatt veien til Korsvegen for å løpe KM. Leik arrangerte løpet på Rotåsen. Det er et artig navn på et o-kart, og mange av oss har rotet der før. Det er krevende o-teknisk terreng på Hølonda, og mange av oss hadde utfordrende løyper.

250 løpere deltok og 20 av disse kom fra Melhus IL. Vi har flere nye fjes som deltar på o-løp og det blir det lagt merke til i o-miljøet. Orientering er en fin famililesport, som gir en fantastisk mulighet til å bli kjent i kretsen.

Eskild ble dagens klassevinner fra Melhus, og Kristoffer hadde et godt løp og var nær en pallplassering. Ellers var det mange fornøyde løpere, og stor mestringsfølelse ved hver en post som blir funnet.

Neste helg er det bare å få på o-skoene igjen. Wing arrangerer Trondheim Open tre dager til ende, men først er det ungdomsløp på onsdag.

Vi oppfordrer spesielt rekruttene til å bli med oss til ungdomsløp ved Baklidammen. Påmelding til Atle før mandag kl. 20.00

Resultater finner du her.



Kristoffer ble nr 4 i H13 - 14.



Mange løpere fra Melhus IL på Korsvegen i dag



Erik forteller om sine flotte veivalg på Rotåsen.





Trening onsdag 24. mai fra Rye

Postet av Melhus IL - Orientering den 21. Mai 2017

Det er satt ut over 25 poster til kommende trening, men ikke så tett som som bildet viser tross alt! Treningsløpet og opplæringa går fra Rye onsdag 24. mai kl 1800 og Eivind er løypelegger. Det blir merket fra Rye boligfelt og parkering på grasvollen på Prestbakkan og merket videre til samlingsplass like ved Lodda. Felles kjøring fra Skysstasjonen kl 1745.

Løyper blir det for alle: 2km N, 2km C, 2,5km B og 3,7km B/A. Nybegynnerne får følge rundt. Kanskje noe å bite i etter løpet? Blir det regn setter vi opp telt.



Flott oppslutning 17. mai

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Mai 2017

Til tross for noen mørke skyer og duskregn var oppslutningen om idrettslaget i 17. mai-toget veldig bra. Håndballavdelingen gikk foran med godt eksempel og hadde samlet mange av de yngre til å gå under fanen til idrettslaget. Gladdansen og Vassfjellhytta stile med egne faner og med bra oppslutning.



Vi står framfor den intensive vårperioden i orientering!

Postet av Melhus IL - Orientering den 17. Mai 2017

O-sesongen er godt i gang og vi har gjennomført mange interne trenings- og opplæringskvelder etter påske. Nå nærmer vi oss den mest intense vårperioden.

Kommende arrangementer er, eller vil komme, som nyhetssak på hjemmesida, men her kommer en oversikt:

- Ungdomsløpene fortsetter stort sett hver torsdag, første gang torsdag 18. mai og så er det tre løp til i vår.

- Ukens Løype og Turorientering kommer i salg på Sportshuset fra fredag 19. mai. Turo vil også være tilgjengelig for salg på nett og Grønne turer i sentrum er tilrettelagt for bevegelseshemmede.

- Vi har fortsatt igjen ett trenings- og opplæringsløp som går fra Rye onsdag 24. mai.

- Verdens o-dag er i år onsdag 24. mai og vi har arrangementer på alle tre våre barneskoler, Gimse ungdomsskole og ved Øya videregående skole. Flere hundre elever vil delta i minst ett arrangement den dagen. i tillegg teller også vår treningsløp på Rye. Med andre ord blir det en massemønstring for o-sporten den dagen!

- Flere av våre løpere deltar i helgaløp og vi har i f.eks. KM på Hølonda til helga 21 løpere fra Melhus påmeldt og mange vil også delta i Trondheim Open siste helga i mai.

- Så onsdag 31. mai starter OG karusellen med løp på Grønneset med Børsa som arrangør. Da må vi mobilisere! Karusellens 2. løp arrangeres onsdag 14. juni av oss fra Finnset på Øyås. Egen funksjonærliste kommer snart. 3. løp i karusellen går onsdag 28. juni i Klæbu.

- Vår interne O6`er starter onsdag 7. juni. 2.løp er den 21. juni som også er klubbmesterskap for MIL.

- Norsk O-festival på Oppdal har vi nylig annonsert går 23.-25. juni og vår påmelding må skje innen 1. juni.

Alt dette og mer til skjer før sommerferien.



Turorientering 2017

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Mai 2017

I år fortsetter vi som i fjor men noen små justeringer. Tilbudet er tilpasset alle. Og med alle mener vi absolutt alle.

Årets turorientering har 4 kategorier turer.

  1. Grønn løype – er en løype som går på stier og veier. Egner seg for alle også de som er litt dårlig til beins og som evt. sitter i rullestol.
  2. Rød løype – en løype som vil gå i variert terreng med gode ledelinjer og holdepunkter. Det vil kreve litt kunnskap om kart, men vil være overkommelig for de fleste.
  3. Postplukk – dette er den «tradisjonelle» turorientering som de aller fleste kjenner til fra før. Det er turer som vil utfordre deltakeren litt og forutsetter at en kjenner til kart og kompass.
  4. Toppturer – i den siste kategorien har vi valgt ut 2 toppturer i nærmiljøet. Dette er enkeltposter som egner seg som en egen tur. Turene gir hver 10 poeng.

Grønn løype - Melhus sentrum – øst- og vestsiden

Et godt utgangspunkt for disse er Melhus skysstasjon. Til sammen 30 poster/stolper som hver gir 2 poeng. Postene i denne løypen er stolper med rød og hvit topp, og hvor postkoden står på toppen av stolpen. Se bilde.

Rød løype/postplukk – Øyberget/Momarka

I år har vi valgt på Øyberget vest og Momarka. Parkering på Lauvåsen og i Skjetnemarka.

Parkering er angitt på kartene, og gode utgangspunkt er Lauvåshaugen og skytebanen i Skjetnemarka. Til sammen 60 poster som hver gir 2 poeng.

Husk parkeringsavgift på Lauvåshaugen og i Skjetnemarka.

Toppturer

Passer fint til søndagstur med hele familien. I år har vi valgt en liten vri med en topptur på Lundamo.

Undurshaugen, Rødde (10 poeng) – parkering anbefales ved Rødde folkehøgskole.

Høgstenen, Lundamo (10 poeng) – parkering anbefales ved Storvatnet. Avkjøring i Lundamosentrum hvor det er merket skilt mot Lyngen.


Felles informasjon

Postene står ute til og med fredag 15. september. Vi må nemlig ha ei helg på oss til å ta inn postene før elgjakta starter.

Vennligst benytt de angitte parkeringsplassene. Husk parkeringsavgift der det er.

Vi bruker «flate» postmarkører, som kan være litt vanskeligere å få øye på enn de vanlige postskjermene. Dette har vi gjort fordi de andre ble så lett ødelagt / kommer bort. Postene er påført bokstavkode som påføres det vedlagte kodearket. Gi beskjed dersom noen poster er forsvunnet eller sterkt skadet!

Vi selger tur-o også via internett, sjekk o-gruppas hjemmeside www.melhusorientering.no.

Du kan også registrere postkodene på nett. Gå inn på www.turorientering.no/melhusil. For å kunne registrere postkodene må du registrere deg om du er ny bruker og logg deg inn.

Dersom flere i en familie ønsker å bruke samme kartkonvolutt, må man kjøpe ekstra kontrollkort til kr 20,- for å bli registrert som deltager.

Kodearket eller kontrollkortet kan i tillegg til internett leveres/sendes til:

Stein Ivar Foss, Måssåvegen 11, 7227 Gimse, evt e-post sif@getmail.no innen 1. oktober.

Merkekrav/premiering

Merkekravet er differensiert i kategoriene med eller uten handikap. Kategoriene har en veldig «løs» definisjon og du fastsetter selv om du deltar med eller uten handikap. Vårt ønske er at de som ikke er så førlige også har muligheten til å sanke nok poeng i den grønne løypen for å nå merkekravene.

Merke

Uten handikap

Med handikap

Gull

Minimum 160 poeng (herav minst 1 topptur)

Minimum 50 poeng

Sølv

Minimum 140 poeng (herav minst 1 topptur)

Minimum 40 poeng

Bronse

Minimum 120 poeng (herav minst 1 topptur)

Minimum 30 poeng

Gullmerke i 5 år gir bronseplakett, i 10 år sølvplakett, i 15 år gullplakett. Det deles også ut plaketter for 20 år, 25 år, 30 år etc. Dersom sølv-kravet innfris i to år, er det likeverdig med gull-krav i ett år.

Den første gangen man klarer et merkekrav, får man merket gratis. Man kan bare få ett merke pr. år. Ellers kan man få kjøpt merker til kr 15,- pr stk. Plakettene er alltid gratis.

ÅRETS TUR-O-ER

På høstavslutningen trekker vi ut årets tur-O-er. Alle som leverer inn registreringsskjema eller registrerer seg på nett er med i trekningen av en flott premie.

Kan du tenke deg å finne ut mer om orientering og hva vi i Melhus IL orienteringen har av tilbud?

Gå inn på våre nettsider www.melhusorientering.no for mer informasjon. Her vil det ligge informasjon om avslutningskvelden når den nærmer seg.

GOD TUR!

For Melhus IL O-avd.: Kåre Onsøyen (900 82 420) og Stein Ivar Foss (976 94 18).



Turorientering 2017

Postet av Melhus IL - Orientering den 16. Mai 2017

Turorientering 2017 er i salg på Sportshuset Melhus eller på turorientering.no fra og med 19. mai.

Vi følger opp fjorårets opplegg med grønne løyper i Melhus sentrum. Øvrige løyper, rød løype og postplukk, er i Momarka/Skjetnemarka og på Øyberget.

Toppturene i år går til Undurshaugen ved Rødde og Høgstenen på Lundamo.

Flott utsikt fra Undurshaugen (Foto: Stein Ivar Foss)

Følgende turorienteringspakker får du kjøpt på Sportshuset Melhus:
- Komplett pakke med turorientering
- Pakke med grønne løyper
- Ekstra kodekort

Minner om at det er parkeringsavgift i Skjetnemarka og Lauvåsen på Øyberget.

På nett kan du i tillegg til disse pakkene også kjøpe enkeltturer.

Alle som leverer eller registrerer seg på nett, og som har minimum bronse er med i trekningen om å bli Årets turorienterer.


Årets turorientering har 4 kategorier turer.

Grønn løype
– er en løype som går på stier og veier. Egner seg for alle også de som er litt dårlig til beins og som evt. sitter i rullestol.


Rød løype
– en løype som vil gå i variert terreng med gode ledelinjer og holdepunkter. Det vil kreve litt kunnskap om kart, men vil være overkommelig for de fleste.

Postplukk

– dette er den «tradisjonelle» turorientering som de aller fleste kjenner til fra før. Det er turer som vil utfordre deltakeren litt og forutsetter at en kjenner til kart og kompass.

Toppturer

– i den siste kategorien har vi valgt ut 2 toppturer i nærmiljøet. Dette er enkeltposter som egner seg som en egen tur. Hver tur gir 10 poeng.



All informasjon om årets opplegg finner på våre sider om turorientering.



Norsk o-festival på Oppdal!

Postet av Melhus IL - Orientering den 15. Mai 2017

St. Hanshelga 23. – 25. juni 2017 invaderes Oppdal av orienteringsløpere fra hele landet. Da arrangerer nemlig sportsklubben Freidig O-festivalen i Oppdal. De regner med 2500 - 3000 deltakere. Det kommer familier og veteraner, trimmere og eliteløpere, og de kommer fra hele landet, pluss noen utenlandske.

Arena alle tre dagene blir på skyteanlegget i Kåsen, rett øst for Oppdal sentrum. Løypene vil gå i området sør og øst for jernbanen, i lia opp mot Allmannberget, fra Mjøa til Morka.

Dette er et arrangement vi i Melhus orientering ønsker å ta del i. Vi har derfor sikret oss overnatting på Oppdal ungdomsskole midt i Oppdal sentrum (nært kafeer og butikker, samt svømmehall vegg i vegg). Prisen er 100,- pr person for overnatting. Ta med liggeunderlag, sovepose etc. Det er ikke senger på skolen!

Løpsprogram:

Fredag 23. juni: Sprint. Første ordinære start kl 18:00

Lørdag 24.juni: Langdistanse. Første ordinære start kl 11:00

Søndag 25.juni: Mellomdistanse. Første ordinære start kl 10:00

Det blir løyper for enhver vanskelighetsgrad og aldersklasse, så her er det bare å melde på der en ønsker!

Vi satser på privatbiler, og de som skal delta på sprint må beregne avreise fra Melhus ca kl 15.30 fredag. Vi deler på utgifter til kjøring. Vi oppfordrer til at foreldre om å bli med enten som sjåfører, medhjelpere, heiagjeng og/eller løpsdeltager.

Tørrmat avklarer vi etterhvert, middagen satser vi på å spise «ute», pizza etc.

Mer detaljer omkring kjøring, skyssutgifter, matstell o.a. kommer vi tilbake til nærmere løpene.

For mer info vedrørende løpene, klasser etc, se http://eventor.orientering.no/Documents/Event/12204/2/Innbydelse

Gi tilbakemelding innen 1 juni til Hege om du ønsker å delta; tlf: 477 51 101, mailadr: hegesolm@hotmail.com Vi har behov for følgende opplysninger:

Navn:
Antall netter:
Ønsker å melde på sprint/fredag i klasse:
Ønsker å melde meg på langdistanse lørdag i klasse:
Ønsker å melde meg på mellomdistanse søndag:
Kan kjøre, evt antall ledige plasser:


Vellykket gjennomføring av vårt Ungdomsløp i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 11. Mai 2017

150 ungdommer stilte til start i Melhus`sitt ungdomsløp på Brekkåsen i kveld. Det var løpere fra 11 klubber der Freidig (50) og Wing (30) hadde halvparten av løperne til sammen. Melhus hadde 4. største tropp. Desverre så har vi flere løpere som er syke og småskadet. Flott å se at de stiller opp som publikum og heier på lagkameratene sine.

Sander kapret seieren i H15-20B, mens både Erik Andre (H13-16C), Filip (H17-20) og Kristoffer (H13-13) fikk hver sin 2. plass. Videre fikk Michael 4. og Knut 5. plass i H13-16C. Resten av våre løpere hadde også flotte gjennomførte løp. Gratulere alle sammen!

En annet og svært viktig ellement i et slikt arrangement er funksjonærstaben med Kjell Rune som løpsleder og Atle som løypelegger. Løypene fikk mye skryt og svært få hadde ikke fullførte løp. Ett 20-talls funksjonærer var i sving løpsdagen fra i 1500-tida og helt til nærmere 10 om kvelden. Sekretariat, start, parkering, restaurant og premier var noen av postene som ble bemannet.

Og før mørkets frambrudd var poster tatt inn, resultater lagt ut og regninger sendt klubbene. Kjempeinnsats!!

I Brikkesys og i Eventor kan du lese resultatene og i Bildearkiv finner du et rikholdig utvalg av bilder fra kveldens begivenhet.



Full parkeringsplass med løpere på Lauvåshaugan i kveld

Postet av Melhus IL - Orientering den 10. Mai 2017

Ungdommene får representere alle 42 utøverne denne gangen. Fullpakket var samlingsplass hvor Trine bød på 4 løyper for kvelden - flest i langløypa og nybegynnerøypa, mens ungdommene var hjemme og lader opp til morgendagens U-løp på Brekkåsen.

Martin og Audun B tok seieren i sine løyper som forrige gang. I mellomløypa fikk Martin sterk konkurranse av Kristoffer, Kåre og Jan Petter innen 2,5 minutt. Stein Ivar har også et godt løp, men Audun er noe framfor fortsatt. Knut seiret i Kortløypa.

Mest imponerer vår fersk og til dels unge rekrutter: Svært interessert, veldig konsentrert og utholdende - det her tegner godt for å knekke o-koden!

Noen gjester var også til stedet: Øyvind Schjelderup og Frank Sandberg. Hege og John midt under løype-evalueringa for Langløypa

Se forøvrig resultatene på Brikkesys.



Trening onsdag 10. mai fra Lauvåshaugan

Postet av Melhus IL - Orientering den 7. Mai 2017

Alt er klart for fest onsdag kveld den 10. mai! Trine inviterer til o-trening /-opplæring fra Lauvåshaugan langt vest på Øybergkartet. Starten går kl 1800.

Det blir fire løyper; 1,7km N + 2,1km C + 2,5km B/A + 3,8km B/A. Her vil rekrutter og ungdom få veiledning i tilpassede løyper. Det er ikke snø igjen i marka, men det er fortsatt meldt NØ vind, så lue og votter er ikke så dumt. Ett pluss at det er fullmåne!

Det er P-avgift på kr 35,00 via SMS. Trine merker fra Rønningen i Nordgrenda (fra Varmbo- og Øyåsvegen) og vestover i Nordgrenda. For de som foretrekker følge er det bare å møte på Skysstasjonen kl 1745 for felles kjøring.



45 løpere på trening i kveld på Tambartun

Postet av Melhus IL - Orientering den 3. Mai 2017

Svært mange kom til o-trening onsdag kveld ved Tambartun. Hege hadde lagt fire fine løyper for både nybegynner og de litt mer drevne o-løperne. Det flotte være skapte ekstra god ramme og stemninga var upåklagelig.

Av de 45 løperne som ble registrert var hele 14 nybegynnere. Se mer av resultater her.

Se enda flere bilder fra kveldens trening i Bildegalleri eller her.